BZM Marketing terus melangkah kehadapan dalam usaha untuk memajukan syarikat MLM Bumiputera dirantau ini, kami mempunyai produk yang hebat, pelan pemasaran yang menarik, stokis-stokis yang berdedikasi, kakitangan yang terlatih dan kepakaran dalam industri MLM. Berikut adalah senarai-senarai stokis di seluruh negara. Bagi para pelanggan yang ingin membeli produk, sila hubungi cawangan stokis terdekat De Bella. Pihak kami akan memberikan perkhidmatan yang terbaik untuk para pelanggan kami.

SILA KLIK DI SINI VOUCHER LISTING ::OGOS 2019 >>1/11/2019-2/1/2020

SILA KLIK DI SINI VOUCHER LISTING ::SEPT 2019>>4/11/2019-4/1/2020

SILA KLIK DI SINI VOUCHER LISTING ::OKT 2019>>15/11/2019-15/1/2020

SILA KLIK BORANG RV (NEW!)

SILA KLIK DI SINI UNTUK PAPARAN MAKLUMAT STOKIS

 

SILA KLIK DI SINI UNTUK PAPARAN GOOGLE MAP PREMIS STOKIS DEBELLA

 

INFO PENGHANTARAN PRODUK

 
a) Penghantaran barang PERCUMA bagi Service Center,Stokis,Pengedar Lembah Klang dan luar Lembah Klang dengan setiap pembelian produk bernilai RM1 ribu ke atas. Pembelian kurang dari jumlah tersebut akan dikenakan caj penghantaran iaitu mengikut berat 1-11kg-RM13, sekiranya menggunakan perkhidmatan City Link. Manakala penghantaran produk yang menggunakan perkhidmatan Pos Laju caj akan mengikut bayaran yang dikenakan oleh pos laju.

b) Penghantaran percuma hanya pada hari Isnin dan Rabu sahaja.Hari berikutnya akan dikenakan caj walaupun pesanan melebihi RM1 ribu.

c) Sebarang pesanan produk mesti beserta bayaran dan dibuat sebelum pukul 2 petang.Jika tidak pesanan akan dibuat pada hari berikutnya.

d) Pertukaran produk dalam tempoh 7 hari bekerja beserta resit pembelian.Produk promosi tidak boleh ditukar.